Länkar
»
S
I
D
E
B
A
R
«

Betsoft


Betsoft

Betsoft är en känd och välrenommerad speltillverkare. Bolaget är känt för att stå bakom några av våra mest kända och omtyckta spel. De varierar också sitt utbud mellan flera olika kategorier. Betsoft är en spelutvecklare som satsar på kvalitét framför kvantitet, vilket gör att användarna kan räkna med att förses med högklassiga spelupplevelser med många roliga specialfunktioner. Tillverkaren är certifierade av Alderney och är också godkänd av TST. Det innebär att man kan lita på att vinsterna slumpas ut rättvist tack vare en slumptalsgenerator. Det går alltså inte att förutspå eller att, på något sätt, räkna ut hur man ska kunna vinna. Alla spelare har precis samma möjligheter till vinst.

Betsoft satsar på kvalitet

Betsoft är inte en tillverkare som syftar till att bara pumpa ut spel efter spel. Man ser istället till att de spel som ges ut, håller en rakt igenom hög standard för att se till att användarna får en så trevlig spelupplevelse som möjligt. Speltillverkaren drog igång sin verksamhet redan 1999, och sedan dess är det ständig utveckling och förbättring som gäller. Idag har tillverkaren strax över 130 utgivna spel som alla håller en väldigt hög standard vad gäller grafik, ljudeffekter och nytänkande.

En trevlig egenskap med spel ifrån Betsoft är att användaren själv kan vara med och påverka spelets utformning. Det finns ofta flera olika inställningar som användaren själv kan justera, på det sättet ser varje spelare själv till att maximera sin spelupplevelse. En annan fördel med just den här tillverkaren är att man inte behöver ladda ner någon speciell mjukvara för att kunna spela. Spelen kan nämligen öppnas direkt i webbläsaren. Om man ändå väljer att ladda ner mjukvaran, så får man uppleva den otroligt snabba nerladdningen. Den aktuella mjukvaran uppges vara en av världens snabbaste.

Betsoft satsar på 3D

Betsoft i mobilen

Allt färre användare håller sig enbart till sina datorer. Man använder sig, i allt större utsträckning, av mobiltelefoner och surfplattor, därmed har efterfrågan på spelmöjligheter via mobila enheter ökat drastiskt det senaste årtiondet. Det här är någonting som Betsoft inte har varit sena med att snappa upp. Man lägger ner mycket tid och energi på att se till att utgåvorna fungerar även i mobila enheter. Den speciella linjen med mobilanpassade spel kallas för ToGo och fungerar lika bra i androidenheter som i iPhone och iPad. Den populära serien Slots3 är mobilanpassad och bjuder på många roliga spel.

Betsoft är tillverkaren som står bakom serien Slots3 vilken har blivit mycket uppmärksammad på senare tid. Här hittar man spelautomater i snygg 3D-grafik samt många häftiga animationer och specialeffekter – alla mycket uppskattade av användarna! I denna serie finns bland annat spelen The Slotfather och Three Wishes. Även de populära spelen Tyccons, Gladiator och Madder Scientist ingår i serien. Spelen är verkligen något utöver det vanliga. Det här är alltså en tillverkare som ser till att hålla både sig själva och sina spel uppdaterade med det allra senaste inom spelbranschen.

Betsoft – en nytänkande spelutvecklare

Betsoft är alltså tillverkaren som står bakom den enastående 3D-serien Slots3, och som nu även har lanserat Poker3. Tack vare den fantastiska 3D-grafiken, slår den här varianten av onlinepoker andra utgåvor med hästlängder. Det flashbaserade spelet bygger på Texas hold’em heads up, och har otroligt snabbt blivit mycket omtyckt. Reglerna är baserade på den klassiska varianten av spelet. Man väljer själv om man spelar mot verkliga motståndare eller mot datorn. Grafik, utveckling och ständiga förbättringar är något som Betsoft brinner för – och lyckas väl med! Den nya generationen av onlinespel är här. Tillverkaren ser till att hålla sig väl uppdaterad om det senaste inom spelbranschen, och tillgodoser användarnas efterfrågan.


Inga kommentarer