Länkar
»
S
I
D
E
B
A
R
«

Spelautomater


Spelautomater

Det finns en uppsjö av underhållande spelautomater att välja mellan. För att göra det lite lättare för dig ska vi i denna artikel ge några tips på spelautomater som är populära bland många spelare. Om du har åkt på en färja har du säkert provat på en spelautomat eller enarmad bandit. Idag spelar de flesta på nätcasinon – om man inte har möjlighet att åka till Las Vegas förstås – och de mest populära spelautomaterna är slotspel eller så kallade videoslots. Dessa har fler funktioner än vad de klassiska fysiska spelmaskinerna har. Principen är den samma men här läggs stor vikt vid grafik, ljud och bonusfunktioner.

Spelautomater – en av de roligaste just nu

Eggomatic Slotspel är just nu en av de spelautomater som det talas mycket om i spelvärlden. Spelutvecklaren Netent som har utvecklat många skickligt gjorda spelautomater står bakom även denna. När det gäller insatsen kan du välja mellan allt från 0,01 euro till 200 euro, vilket gör att spelet passar både för den som bara spelar för skoj och för den som vill ha lite mer spänning. Vill du köra autospin kan du göra det också och det passar perfekt för den som vill spela men även göra något annat samtidigt. Det som gör spelet populärt är förutom de trevliga vinstchanserna även den roliga och fantasifulla grafiken. Den annorlunda funktionen med ett transportband fullt med ägg som ger free spin lockar många spelare.

Från transportbandet som nämndes i föregående stycke ramlar det även ner “spreading Wild ägg” på wild i spelet. Då förvandlar den andra symboler till wild och skapar vinnande kombinationer. Dessutom finns det myntvinstägg. Dessa ramlar ner och ger dig den vinst som finns i ägget plus den vinnande kombinationen på spelplanen. För dig som älskar överraskningar – och vem gör inte det – finns överraskningsägget. Du har ingen aning om vad den innehåller innan du vinner det och kan öppna det. Spelet har ingen jackpot men däremot vinner man ofta och högsta vinsten på ett snurr ligger på 10000 gånger insatsen vilket kan bli enorma summor. Du som gillar roliga spelautomater som innehåller överraskningar och många vinstchanser måste prova på detta spel!

Gonzos Quest och andra populära slotspel

Spelautomater kan vara mycket vinstgivande

Gonzos Quest är ett spännande och omväxlande spel. Just nu är det en av de spelautomater som är mest populärt i spelvärlden. Med sin spännande historia om den legendariska staden El Dorado kommer säkert du också att falla för detta spel. Gonzos Quests hjul ser lite annorlunda ut. Här exploderar symbolerna i en vinnande kombination och lämnar plats åt nya och dessutom kan en multiplikator under en sådan runda ge 15 gånger insatsen. Antalet standardsymboler är sju vilket ökar vinstchanserna rejält. Wild ersätter andra symboler för att skapa vinst och “free fall” symbolen fungerar som en scatter som ger free spins i andra spel. Denna kan ge 10 extra omgångar gratis. Läcker design och många vinstchanser gör spelet grymt populärt.

Som djurälskare hittar man en mängd spelautomater med djur i alla möjliga utföranden. Ett riktigt sött spel är Penguin Splash slot. I ett vackert vinterlandskap med snö och is hoppar pingvinerna glatt och tillsammans med dig hoppas de på vinst. Övriga symboler är valrossar, fiskar och isbjörnsungar. Bakgrundsljudet är vattenskvalp och det för pingvinerna karaktäristiska pipandet. Wild är en fisk och den fungerar som en joker och tar form av den symbol som kan ge en vinnande kombination till dig. Som scatter har man valt en av pingvinerna och likt de flesta spelautomater ger scattern rundor med gratissnurr. Det är dessa som kan hjälpa dig att håva in massa vinster på vägen. Spelet har ingen jackpot så därför är det scatter och wild som ska ge dig vinster, vilket de gör ganska ofta.

Vilken spelautomat ska jag välja?

Vad är du ute efter? Letar du spelautomater som har hög jackpot är Mega Fortune med en rekordvinst på runt 150 miljoner kronor, eller dess efterföljare Mega Fortune Dreams bra val. Båda dessa spel har vardera tre jackpottar vilket gör dem mycket populära. Dessutom finns Hall of Gods som 2014 betalade ut 35 miljoner till en spelare. Hall of Gods har Sveriges historia med asagudar och vikingarna som tema. Du följer med vikingarna på plundringståg och har du tur kan du kamma hem någon av de tre jackpottarna mini, midi eller mega. Spelet ger goda chanser till megavinster! För dig som är nöjd med spelautomater som ger mindre men fler vinster är till exempel Starburst, Gonzos Quest, Eggomatic eller Penguin Splash bra.


Inga kommentarer